2006. december 27., szerda

Készülődünk

Lement a nagy hajrá,jön a következő.
Nemtom,mit vigyek a szilveszteri bulira. A bor meg a pálesz nem nagyon passzol,hamar kidől tőle a kezdő alkesz,sört viszont milyent vigyek?
Amióta a soproni sörgyár szlovák malátát használ(támogatva ezzel a magyar gazdákat :( ),azóta valahogy nem az igazi a soproni sör. A Borsodi sörgyár termékeit sem nagyon komázom,így adott a választás lehetősége:
-vagy kimegyek a sógorokhoz és veszek vmi finomságot
-itthon veszek eredeti külföldi sört aranyáron
-nem licenszelt,itthon csak palackozott terméket veszek.
Ez utóbbi talán a legésszerűbb.
Hbár,ha jobban belegondolok ,sógoréknál már 30 centért lehet venni echte Schwechater-t,ha megveszek egy kartonnal. Márpedig miért ne vennék meg egy kartonnal? :)
ha az utiköltséget is számolom,még mindig olcsóbban jövök ki. A házipálesz dobja magát,a beszerzés már megtörtént. Fincsi szilvalé,a körte még nincs kész.
Házigazdánk nem süt-főz,"mindenki hozzon magának ropogtatnivalót" jeligével szervezi a mókát,hozzáteszem,igaza van.Állítólag felnőtt emberek vagyunk. Velem kapcsolatban még nem hozott ítéletet a hágai nemzetközi bíróság.
Nos,ropogtatnivaló.Ropi? Á,nem ,az olyan izé.
Chips? Nem jó,hízlal. :):):):):):) meg nem is jó.
Nincs más hátra,kedves idesanyám ismét pogácsát fog sütni egyetlen pici fiának.
Ezek után már csak abban bízom,hogy nem lesz túlszervezve a buli,mert általában akkor sikerül laposra. Sokkal jobban szeretem a spontán tivornyákat,ámbár legtöbbször azok végkifejletére nem szoktam emlékezni.
Asszem be is fogok öltözni vminek.Már ki is választottam a jelmezem:




Csak nehogy nagyon hideg legyen... ;)

Nincsenek megjegyzések: