2007. március 15., csütörtök

Ünnep

Itt van március 15.
Hurrá! Végre megünnepelhetjük nagy forradalmárainkat. Viva la revolution!
Erre mi történik? Tojás,paradicsom és kődobálás. Na bravo! Ezek vagyunk,mi,"magyarok".
Kővel megdobni egy népitáncost,aki a világnak mutatja meg a magyar kultúra eme formáját. Egy olyan embert,aki gyakorlatilag a magyarság egyik legnagyobb képviselője a világban. Siralmas.
Nem vettem részt semmilyen megemlékezésen,mert dolgoztam egész nap. Kokárdával a melóskabátomon nyomtam a gép mellett azon a b@szott nagy telephelyen zsír egyedül.
A kocsiból Kárpátia szólt (Tűzzel ,vassal),hogy legyen némi ünnepi hangulat is.Szerencsére nincs a műhelyben webkamera,mert most rajtam röhögne a világ,hogy a gép dübörgését túlharsogva ordítom(mert éneklésnek nagy jóindulattal sem lehetne nevezni) a régi katonadalokat.Hiába,nekem ez jutott.
Este fut hátra a bakter,hogy igen,megint "elkezdődött".
Ismét hurrá! A magyar már csak így ünnepel.
A pofámról lesül a bőr,hogy egy nagy nemzeti megemlékezést nem tudunk normálisan lebonyolítani.
Nézem a tv-t,olvasom a neten a híreket.Egy bizonyos párt,egy bizonyos embere nem gyenge lázító beszédet tart. Forog a gyomrom,ennek az ünnepnek nem erről kellene szólni.
Aztán a bizonyos személy beszáll a tuti biztos járgányába,hazamegy és nézi a beszéd eredményét. Az ilyen embert hívom hitvány,gyáva féregnek.
Ha van vér a pucájában szítani a tüzet,akkor álljon az élükre és vezesse őket,ne csak elvi síkon,hanem az utca síkján is.De ahhoz már nem elég kemény legény. Igazi,echte gyíkarc.
De,amíg ilyen vezére van a forradalomnak,addig csak csőcselék marad,mert,ugyebár,mint köztudott,fejétől bűzlik a hal.

6 megjegyzés:

htlecso írta...

Én ott voltam a Viktor beszédénél is meg az Andrássy úton is este. A két csoport nem ugyanaz volt. Ez sima üres baloldali demagóg lózung. Ha láttad a felvételeket, akkor látnod kellett azt is, hogy kik dobáltak, zúztak törtek. Hogy hasonlíthatsz össze egy százezres békés rendezvényt nagyjából egykétszáz vandállal? Ez nagyon gyenge volt Iván.

htlecso írta...

" Az ilyen embert hívom hitvány,gyáva féregnek. "

Még szerencse, hogy nem az a gyáva hitvány féreg, aki nem mer kiállni a nemzeti ünnepen az emberek elé hanem odarendeli egy zárt "ünnepségre" az alattvalóit.

htlecso írta...

Ja és még valami:

A kancelláriaminiszter szerint nincs jelentős támogatása a radikalizmusnak, azonban néhány százan mindig megtalálják majd az alkalmat a tombolásra. Szilvásy György az InfoRádióban úgy vélekedett: Orbán Viktor kettős beszédet használt a Fidesz március 15-i nagygyűlésén, mégsincs összefüggés a szónoklat és az esti rendbontások között.

Putyilov írta...

Tudod azonosítani mind a százezret személyenként,hogy ilyen biztosan kijelented,hogy nem közülük voltak a randalírozók?
Ez a gyenge.

Putyilov írta...

A másik,hogy a vezéred nem megemlékezett,hanem lázított.
De,ha stílusos lenne,akkor a Pilvaxban kezd.

htlecso írta...

Nem tudom azonosítani de láttam hogy akik tüzet gyujtott zúzott rombolt, az kopasz bakancsos terepgatyás csürhe volt a Viktoron meg ott votl az ügyvéd, az orvos, a nyugdíjas, a kohász és én is. De jó a tudatlanságban lenni és rányomni hogy ez is a Viktor volt, mi ?